Kullanım Koşulları

Site Kullanım Koşullarıinternet sitesini ziyaret etmekle veya kullanmakla, aşağıda bulunan Site Kullanım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırsınız. ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK, bu sayfada yer alan koşullarda dilediği zaman önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.

  1. CAGDASÇİÇEKÇİLİ,K internet sitesini sadece kişisel kullanımınız için ziyaret etme, görüntüleme ve ürün sipariş etme hakkına ve yetkisine sahip olduğunuzu kabul etmektesiniz. İnterflora internet sitesinde bulunan tüm görsel ve yazılı materyal, ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK mülkiyetindedir ve Türk ve uluslararası telif hakkı kanunlarıyla korunmaktadır. Önceden izin alınmaksızın internet sitesindeki bilgilerin ya da siteye ilişkin her tür veritabanı, yazılım, görsel materyalin ticari amaçlarla kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayımlanması ve dağıtımı engellenmiştir. Aksi tespit edildiği durumlarda ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK gerekli hukuki işlemleri başlatma hakkına sahiptir.
  2. Bu sayfada yer alan kullanım şartlarıyla ilgili olarak ortaya çıkabilecek tüm ihtilaflar, münhasıran Türk hukukuna ve BURDUR mahkemeleri ve icra dairelerinin yargı yetkisine tabidir.
  3. ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK  yukarıda belirtilen durumlarla sınırlı kalmaksızın, doğrudan, dolaylı veya arızi zararlar ve cezai tazminatlar da dahil olmak üzere, internet sitesinin kullanılmasından kaynaklanabilecek zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  4. ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK, internet sitesindeki verilerde ve hizmetlerde veya ürünlerde ve fiyatlarında önceden bildirimde bulunmaksızın değişiklikler yapma hakkını saklı tutar.
  5. ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK , internet sitesi içerisinden üçüncü şahıslara ait internet sitelerine bağlantılar yerleştirebilir. Bu üçüncü şahıs sitelerine bağlandığınızda, ilgili sitenin kullanım koşullarına tabi sayılırsınız. ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİK , bu sitelerde yayımlanan içerikten veya gizlilik koşullarından ve bu sitelerin kullanımından dolayı oluşabilecek doğrudan ve/veya dolaylı hiçbir zarardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  6. Web sitemiz aracılığıyla  satın alınacak ürünler, seçenekli olarak banka havalesi veya kredi kartı ile ödenebilmektedir.
  7. Kullanıcı interflora tarafından yapılan promosyon ve kampanyalar ile ilgili e-bülten aboneliğini kabul etmiş sayılır.
    1. Banka havalesi ile ödeme sisteminde, banka dekontlarını ÇAĞDAŞ ÇİÇEKÇİLİLK Merkezine faks veya e-posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir, banka dekontu’nun üzerinde mutlaka müşterinin ad,soyad bilgileri olmalıdır.
    2. Kredi Kartı ile ödeme sisteminde, kredi kartı numaranız, geçerlilik süresi ve  kredi kartınızın 3 haneli güvenlik kodunu (CVC Numarası) girmeniz istenecektir. Güvenlik kodu kredi kartının arkasında, imza hanesinde bulunan kredi kartı numarasından sonra yer alan üç rakamdır.
  8. Sipariş iptali halinde, İnterflora, ödenen ücret üzerinden ürün masraflarını alma hakkına sahiptir.
» Üye Girişi » Üye Ol » Sipariş Takip


» Genel Bilgiler » Müşteri Hizmetleri » Faydalı Bilgiler » İletişim
» Hakkımızda » Çiçek & Bitki Bakımı
» Hizmetlerimiz » Kime ne gönderilir? +90 555 505 54 44
» Mesafeli Satış Sözleşmesi » Ödeme » Çiçeklerin anlamı siparis@cagdascicek.com.tr
» İptal & İade Prosedürü » Güvenlik » Özel Günler
» Sık Sorulan Sorular » Teslimat » Burçlar ve Çiçekler

Copyright© 2024 Çağdaş Çiçekçilik Tüm Hakları Saklıdır

 

 


burdur çiçekçi